Kaspersky-sovelluksen tilauksen aktivointi

Venäjällä oleskelevat käyttäjät eivät voi tällä hetkellä ostaa Kaspersky-sovelluksen tilausta Google Playsta. Tämä johtuu Google Playn laskutusjärjestelmän toiminnan keskeyttämisestä Venäjällä asuville käyttäjille. Jos asut Venäjällä, voit ostaa vuositilauksen Kasperskyn verkkosivustolta. Työskentelemme parhaillaan muiden ostovaihtoehtojen tarjoamiseksi ja pidämme sinut ajan tasalla. Kiitos palvelumme tukemisesta!

Käyttääksesi kaikkia sovelluksen toimintoja, voit aloittaa kokeilujakson tai ostaa ja aktivoida Kaspersky-sovelluksen tilauksen.

Sinulla on oltava toimiva Internet-yhteys, jotta voit ostaa ja aktivoida tilauksen.

Jos sinulla on jo voimassa oleva tilaus, voit aktivoida sen jollakin seuraavista tavoista:

Tilaus voidaan aktivoida ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä tai milloin tahansa myöhemmin.

Suosittelemme, että kirjaudut My Kasperskyyn ennen kuin ostat tai uusit tilauksen. Jos olet kirjautuneena My Kaspersky -tilillesi, sovellus voi tarkistaa onko sinulla voimassa oleva tilaus, jota voit käyttää sovelluksen aktivoimiseen.

Tilauksen ostaminen Google Playn kautta

Aktivoi sovellus käyttämällä My Kaspersky -tililläsi havaittua tilausta

Aktivoi tilaus käyttämällä aktivointikoodia

Käyttämästäsi laitteesta riippuen sinulle voidaan tarjota muitakin vaihtoehtoja tilauksen aktivointiin. Esimerkiksi Venäjällä oleskelevat Samsung-laitteille esiasennetun Kaspersky-sovelluksen käyttäjät voivat hallita tilauksiaan myös Softline-tiliensä avulla.

Kun käytät sovellusta tilauksella, voit lisätä toisen aktivointikoodin My Kaspersky-tiliin ennen nykyisen tilauksen vanhenemista, peruuttamista tai kumoamista. Huomaa, että uutta aktivointikoodia ei voi lisätä Kaspersky-sovellukseen ennen kuin edellinen on vanhentunut.

Jos haluat käyttää eri aktivointikoodia kuin Kaspersky-sovelluksessa tällä hetkellä käytössä oleva, sinun on asennettava sovellus uudelleen voidaksesi syöttää uuden koodin. Tämä ei koske uusintakoodeja.

Samsung-laitteilla, joissa on esiasennettu Kaspersky-sovellus, voit ostaa, uusia ja hallita tilauksia Softline-tilisi avulla.